Diensten

Begeleiding Groep

Wat is begeleiding bij Vitae Zorg?

Bij Vitae Zorg streven we naar een kwalitatieve en persoonlijke begeleiding voor iedere cliënt. We bieden zowel individuele begeleiding als groepsbegeleiding.

  • Individuele begeleiding focust zich op het persoonlijk welzijn en zelfredzaamheid van de cliënt. Het doel is om vertrouwen te wekken, cognitieve capaciteiten te handhaven en waar nodig, de zelfredzaamheid van de cliënt te versterken.

  • Groepsbegeleiding richt zich op integratie en participatie binnen de samenleving. Hierbij worden activiteiten georganiseerd die bijdragen aan dagstructurering en het reguleren van eventuele gedragsproblematieken.

Bij al onze activiteiten staat de cliënt centraal. Onze professionele begeleiders staan altijd klaar om ondersteuning te bieden. Waar nodig wordt ADL-hulp (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) geboden, met als uiteindelijk doel de lichamelijke en/of geestelijke gezondheid van de cliënt te verbeteren, stabiliseren of behouden.

Hoe werkt het bij Vitae Zorg?

Vitae Zorg onderscheidt zich door een breed scala aan activiteiten, specifiek afgestemd op de wensen en behoeften van onze cliënten. Ons toegewijde en ervaren team zorgt ervoor dat elke cliënt de juiste begeleiding krijgt.

Wij bieden onder meer de volgende diensten:

  • Huishoudelijke Ondersteuning: Wij helpen bij het structureren of ondersteunen van uw huishouding, zodat uw leefomgeving georganiseerd en comfortabel blijft.

  • Sociaal Netwerk: We assisteren bij het in kaart brengen en versterken van uw sociale netwerk, zodat u zich verbonden en ondersteund voelt.

  • Dagbesteding: Begeleiding in het vinden en deelnemen aan zinvolle dagbesteding, afgestemd op uw wensen en capaciteiten.

  • Zelfzorg en Persoonlijke Begeleiding: Ons team staat klaar om te helpen bij zelfzorgtaken en het verbeteren van persoonlijk functioneren.

  • Maaltijd- en Medicatieondersteuning: We zorgen voor de juiste aanreiking van maaltijden en medicatie, waarbij uw gezondheid en welzijn onze prioriteit zijn.

Bij Vitae Zorg bent u in vertrouwde handen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk zorgplan.